Zwaan of lelijk Eendje

 

Ik vind zwanen prachtige dieren met een elegante maar ook krachtige uitstraling. Bij de Indianen en sjamanen staat de zwaan voor transformatie, luisteren naar jezelf, waar liggen jouw grenzen. De zwaan geeft kracht, verbind je met het leven om te vinden waar je wilt zijn.

Waar liggen jouw grenzen, ben jij verbonden met het leven of hou je je afzijdig? Laat je mensen regelmatig over je grenzen gaan?

Vrouwen met overgewicht zijn vaak hun krachtige en elegante uitstraling kwijt. Zij voelen zich het lelijke eendje. Het is er nog wel maar het overgewicht is allesoverheersend. De focus ligt op kleding die niet meer past, de weegschaal die alleen maar steeds meer aangeeft, de vetrollen, love handles, dikke benen, dikke kont of hoe jij het ook noemt als je in de spiegel kijkt. Als je tenminste nog in de spiegel kijkt.

Weer in de spiegel naar jezelf kijken is de eerste stap naar het verbinden waar je wilt zijn. Kijk eens in de spiegel maar kijk wel écht goed, neem alle details op. Niet alleen maar de dingen die jij niet mooi vind, kijk ook naar al het mooie. Is dit je lach, je benen, je haar, je taille, je ogen of je borsten. Wat vind jij allemaal mooi aan jezelf? Wat vinden anderen mooi aan jou wat jij niet ziet? Misschien kijk je en vind je helemaal niets. Je bent niet verbonden met jezelf. Maak de afspraak om minimaal één ding mooi te vinden als je in de spiegel naar jezelf kijkt. Zeg dit ook hardop.

Een handig hulpmiddel daarbij kan zijn. Zeg tegen jezelf wat je tegen je vriendin, zus of dochter zou zeggen. We zijn geneigd om tegen onszelf heel hard te zijn, er komt met moeite een aardig woord uit. Maar dat zou je nooit tegen iemand anders zeggen, nee, je wilt iemand niet kwetsen, geen pijn of verdriet doen…maar waarom wel jezelf zo pijnigen. En het erge is, je herhaalt het zo vaak dat je het ook nog bent gaan geloven.

In mijn traject ‘Het gewicht is niet het probleem’ ga je niet alleen afvallen maar zorg je er ook voor dat je weer in verbinding komt met jezelf. Je krijgt je kracht, je elegantie terug en je kunt je grenzen weer aangeven. Je kunt nu een gratis sessie bij me plannen waarin ik je een krachtig hulpmiddel geef om weer in verbinding te komen met jezelf en je als bonus ook nog een boost krijgt om je te helpen gewicht te verliezen.

Klik HIER en meldt je aan voor een gratis sessie en laat je naam en telefoonnummer achter. Tijdens de sessie krijg je van mij een geweldig hulpmiddel waardoor je gemakkelijker ongezond voedsel kan laten staan, je gaat sneller gewicht verliezen, je krijgt meer energie en zelfvertrouwen.

Hoe zou het zijn als je in de spiegel kijkt en je het eerste wat je aan jezelf opvalt is hoe geweldig je eruit ziet.

Hoe zou het zijn als je moeiteloos ongezond voedsel kan laten staan en je eten kan laten staan.

Hoe zou het zijn al je niet alleen gemotiveerd bent om af te vallen maar ook merkt dat je het gewicht gemakkelijker lost laat.

Maak nu een afspraak voor een gratis sessie en laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.