Wie is Dimitra

Wat is haar motivatie. Waarom wil zij jou helpen om je leven weer op de rit te krijgen, om je doelen te bereiken en er voor te zorgen dat JIJ je geestelijk en lichamelijk weer geweldig voelt.

Simpel gezegd, omdat zij dat ook heeft gedaan en weet hoe heerlijk het is om het leven te leven dat jij zelf bepaald. Niet je zelfbeeld, je pijn, je angst of gedachten maar JIJ. Je bent nooit te jong of te oud om aan jezelf te werken, bepaal je doel, ruim je hoofd op, leer iets nieuws.

De intentie van Dimitra is om mensen te ondersteunen die willen stoppen met roken, zij heeft het gedaan, JIJ kan het ook. Om mensen te helpen die van hun angsten af willen komen, zij heeft het gedaan, JIJ kan het ook. Om mensen te helpen om te groeien en te laten ervaren hoe het voelt om zelf je leven te bepalen. Want waarom zou JIJ dat niet kunnen. Want als iemand anders het heeft gedaan dan kan JIJ het ook.

Opleiding: Hypnose Instituut Nederland, Hypnotherapie Practitioner,  Master Stoppen met Roken via Martijn Regelink, Master Hypnotische Maagverkleining via The Next Generation.

Lees “hier” meer over mij persoonlijk, wat ik doe en waarom.